Atifete jahjaga

Kryetarja e vendit, Atifete Jahjaga, ka dënuar sulmin kundër Presidencës së Kosovës

Kryetarja e vendit, Atifete Jahjaga, ka dënuar sulmin kundër ndërtesës së Kuvendit, ku është e vendosur edhe Presidenca e Kosovës. Aktin e tillë të sulmit Jahjaga e konsideron veprim të papranueshëm që dëmton pronën publike dhe synon të krijojë pasiguri për qytetarët e Kosovës. Ajo ka shprehur shqetësimin e saj për veprime të tilla të vandalizmit ndaj pronës publike, por edhe ndaj  pronës private. Jahjaga kërkuar nga Policia e Kosovës dhe organet e drejtësisë që të hetojnë sulmin dhe t’i sjellin para drejtësisë kryesit e kësaj vepre, ndërkohë që ka ftuar qytetarët  që të ndihmojnë organet e rendit t’i zbardhin këto raste.

Kontrolloni gjithashtu

Bajraktari: Për një periudhë tejet të gjatë kohore krimet e luftës kanë qenë kompetence e autoriteteve ndërkombëtare

Avokati Ardian Bajraktari ka vlerësuar se trajtimi i krimeve të luftës në përgjithësi dhe atyre …