leoni

Limaj

Fatmir Limaj: Sulmi kundër pronës zyrave të Presidencës është i pa pranueshëm dhe i dënueshëm

Sulmin kundër  zyrave të Presidencës, në objektin e Kuvendit të Kosovës e ka dënuar edhe kryetari i Nismës,  Fatmir Limaj. Ai me anë të një postimi aktin e tillë e  ka cilësuar sulm vandal, duke kërkuar nga organet përgjegjëse, që kryesit e këtij sulmi t’ i sjellin para drejtësisë. Sulmi i tillë është i papranueshëm, sepse dëmton pronën publike dhe krijon pasiguri për qytetarët e Republikës së Kosovës, ka shkruar Limaj lidhur me sulmin që është kryer në orët e mëngjesit në zyrat e Presidencës.

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj: AAK po rritet në Gjermani, jemi bashkë në përkushtimin tonë për ta orientuar vendin drejt zhvillimit

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka theksuar rëndësinë e bashkatdhetarëve në çdo proces për të …