Fillimi / Njoftime / Kurti merr vrapin, porosit aktivistët e Vetëvendosjes të kyçin motorët e të ndezin edhe turbinat e fushatës
Albin Kurti: Procesi i Berlinit është mjaftueshëm i gjerë dhe mjaft i thellë që të mos ketë variante të tjera alternative

Kurti merr vrapin, porosit aktivistët e Vetëvendosjes të kyçin motorët e të ndezin edhe turbinat e fushatës

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti përmes një video-mesazhi ka thënë se qytetarët kur të shkojnë te  kutitë e votimit do të marrin vendim për jetën e përditshme që ka rëndësi më të madhe se 17 shkurti. Ata duhet të zgjedhin nga njëra anë kandidatët e VETËVENDOSJE!-s me zgjidhje optimale për probleme reale, nga ana tjetër ata që paguajnë me milionat e vjedhura deri dje për video e marketing sot, me shpresë që nesër të zhvasin përsëri”, tha ai. Kurti iu ka kërkuar aktivistëve të LVV-së që pasi i kanë ndezur motorat, tash t’i ndezin edhe turbinat.

Kontrolloni gjithashtu

RKL: Njoftim

Në Radion Kosova e Lirë, në rubrikën e Fejtonit duke filluar nga 15 tetori 2021 ...