mbpzhr 2018
MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Kuvendi Komunal mbajti mbledhjen e jashtëzakonshme

Kuvendi Komunal mbajti mbledhjen e jashtëzakonshme

Është mbajtur mbledhja e jashtëzakonshme e Kuvendit Komunal të Skenderajt, në të cilën është shqyrtuar një pikë e rendit të ditës.

Në këtë mbledhje anëtarët e Kuvendit kanë aprovuar pikën e rendit të ditës:

– Propozim – vendim për ngritjen e planit të hyrave vetanake për vitin 2019 dhe destinimin e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

U mbajt mbledhja e njëmbëdhjetë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa në Komunën e Rahovecit

Nën kryesimin e kryesuesit të Komitetit për Politikë dhe Financa në komunën e Rahovecit Afrim ...