Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Institucionet / Kryetari Ramosaj viziton SHFMU ,,Isa Boletini’’

Kryetari Ramosaj viziton SHFMU ,,Isa Boletini’’

Kryetari i komunës së Deçanit Bshkim Ramosaj, i shoqëruar nga drejtori i DKA-së Bekim Vishaj dhe bashkëpunëtorë të tjerë kanë vizituar paralelen e ndarë të SHFMU,,Isa Boletini’’ në Lëbushë dhe SHFMU,,Isa Boletini’’ në Isniq. Në të dy takimet janë pritë nga drejtori i kësaj shkollë Shaban Mehmetaj, mësimdhënësit dhe nxënësit. Me këtë rast i pari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, tha se rregullimi i hapësirave të brendshme në shkollën e fshatit Lëbushë, ka qen mëse i domosdoshëm për të ju krijuar kushte më të përshtatshme si nxënësve po ashtu edhe personelit mësimorë, njëkohësisht edhe dekorimi i hapësirave të brendshme të objektit të SHFMU,,Isa Boletini’’ në Isniq, ka qen një nismë e mbarë e vet drejtorit dhe stafit mësimorë që të jet një ambient më atraktiv për nxënës që vijojnë mësimin në këtë objekt nismë e cila duhet të merret model edhe nga shkolla tjera tha Ramosaj. Edhe vet drejtori i kësaj shkolle Shaban Mehmetaj, është falënderues ndaj kryetarit Ramosaj, dhe DKA-së, për mbështetjen në realizimin e këtyre dy projekteve të rëndësishme për këto dy shkolla duke ju krijuar një ambient më komod për nxënës dhe mësimdhënës.

Kontrolloni gjithashtu

MTI dhe ADA marrëveshje bashkëpunimi për t’i ndihmuar Ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me shefin e zyrës ...