kek
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Lajmet / LDK-ja ka ripërsëritur qëndrimin se nuk do të jetë pjesë e asnjë qeverie që formohet nga kalkulime të ndryshme politike dhe pa zgjedhje
LDK

LDK-ja ka ripërsëritur qëndrimin se nuk do të jetë pjesë e asnjë qeverie që formohet nga kalkulime të ndryshme politike dhe pa zgjedhje

Lidhja Demokratike e Kosovës, ka ripërsëritur qëndrimin se nuk do të jetë pjesë e asnjë qeverie që formohet nga kalkulime të ndryshme politike dhe pa zgjedhje. Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti, thotë se spektri i gjerë politik është pajtuar që të shkohet në zgjedhje, ndërsa nuk ekziston asnjë presion ndërkombëtar për formimin e ndonjë qeverie të përkohshme. “Nuk ka kërkesa të tilla dhe qëndrimi i jonë është i qartë. Kryetari Mustafa tani është duke takuar ambasadorët e vendeve mike që janë të vendosura në Prishtinë për të tregu pozicionin për të rikonfirmuar pozicionin e Lidhjes Demokratike, edhe për zgjedhje të lira, por edhe për proceset e rëndësishme të proceseve nëpër të cilat jemi duke kaluar si vend”, thotë Abdullah Hoti.

Kontrolloni gjithashtu

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Në nderim dhe përkujtim të dëshmorëve të kombit, Ismet Jashari Kumanova, Gani Kastrati Afrim Buçaj, ...