kek
MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Kryekuvendari Kadri Veseli kujtoi dëshmorët e rënë më 10 gusht 1998 në Dukagjin dhe në Kaçanik
Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli

Kryekuvendari Kadri Veseli kujtoi dëshmorët e rënë më 10 gusht 1998 në Dukagjin dhe në Kaçanik

Kryekuvendari Kadri Veseli kujtoi në 21-vjetorin e rënies në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dëshmorët: Bekim Berisha-Abeja, Xheladin Kurtaj, Agim Bajrami, Bedri Shala, Besnik Begunca, Elton Zherka dhe Përmet Vula. Duke shprehur nderimin për veprën e tyre heroike, Veseli tha se Kosova është ende larg vendit për të cilin luftuan dhe ëndërruan Abeja me shokë. Veseli theksoi se luftës çlirimtare duhet t’ia heqim njollën prej abuzimit me veteranët e rremë. “Për të nderuar kujtimin e veprës së tyre, ne duhet t’ia heqim njollën që i është vënë luftës sonë çlirimtare prej abuzimit me veteranët e rremë. Ua kemi borxh dëshmorëve që të bëjmë më të mirën për UÇK-në dhe vendin tonë”, tha ai.

Kontrolloni gjithashtu

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Në nderim dhe përkujtim të dëshmorëve të kombit, Ismet Jashari Kumanova, Gani Kastrati Afrim Buçaj, ...