valamobile
MIT
mbpzhr grante
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Limaj: Institucionet e drejtësisë duhet të reagojnë dhe kriminelët ta marrin dënimin merituar
Fatmir Limaj

Limaj: Institucionet e drejtësisë duhet të reagojnë dhe kriminelët ta marrin dënimin merituar

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj ka përkujtuar 21 vjetorin e masakrës së Lybeniqit. Ai theksoi se banorët e Lybeniqit dhe fshatrave përreth u vranë mizorisht vetëm pse ishin shqiptarë dhe se 21 vjet pas kryerjes së këtyre krimeve makabre, kryerësit e këtyre krimeve ende nuk kanë marrë ndëshkimin nga ana e institucioneve të drejtësisë. Është koha e fundit kur institucionet e drejtësisë duhet të reagojnë dhe kriminelët ta marrin dënimin merituar. Qeveria dhe delegacioni shtetëror nuk do të lë gurë pa lëvizur, derisa të gjenden kryerësit e krimeve, ka nënvizuar kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj.

Kontrolloni gjithashtu

Lumezi në konferencën e kryetarëve të gjykatave supreme dhe prokurorëve të përgjithshëm në Mal të Zi

Lumezi në konferencën e kryetarëve të gjykatave supreme dhe prokurorëve të përgjithshëm në Mal të Zi

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, është duke marrë pjesë në konferencën me karakter ndërkombëtar të ...