Limaj sqaron pozicionin e Nismës në PAN

Limaj sqaron pozicionin e Nismës në PAN

Kryetari i Nismës për Kosovë, Fatmir Limaj ka thënë se në koalicion me PDK-në ka hyr për shkak të një koalicioni që më parë kishte me AAK-në, sepse në të kundërtën nuk do hynte në këtë koalicion. Ai po ashtu gjatë një debati në TV Dukagjini ka sqaruar se nuk do të jetë pjesë e grupit parlamentar të PAN-it, pasi koalicioni parazgjedhor është lidhur për si parti të veçanta. Koalicionin e PAN-it ai e ka arsyetuar me faktin, se liderit të AAK-së, Ramush Haradinaj iu dha një mundësi që të jetë kryeministër i vendit, për të cilën gjë, thotë se Nisma e ka mbështetur në vazhdimësi. Në lidhje me qeverisjen dhe ministritë që do të ketë Nisma në qeverinë e ardhshme, ai ka thënë se kjo gjë do të dihet pas certifikimit të rezultateve, pasi beson se Nisma do të mund të ketë më shumë se 8 deputetë në legjislacionin e ardhshëm, transmeton KosovaPress. Limaj ka thënë se Nisma do të jetë vendimtare në disa komuna, gjatë zgjedhjeve lokale që do të mbahen në tetor, ndërsa pretendojnë që t’i fitojnë katër komuna.

Kontrolloni gjithashtu

Milovan Drecun

Milovan Dreçun: Aktakuza kundër Thaçit dhe liderëve të tjerë të UÇK-së, rezultat i punës sonë

Milovan Dreçun, Kryetar i Komitetit Parlamentar për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, ka deklaruar se …