Lopatka: Ballkani Perëndimor nuk duhet të rrëshqasë në destabilitet

Lopatka: Ballkani Perëndimor nuk duhet të rrëshqasë në destabilitet

Ballkani Perëndimor nuk duhet të rrëshqasë në destabilitet, pasi që BE-ja për shkak të ngjarjeve siç është Brexit aktualisht është e preokupuar vetëm me veten, kanë paralajmëruar të mërkurën në Vjenë deputetët e Partisë Popullore të Austrisë. Shefi i grupit parlamentar të kësaj partie, Rajnhold Lopatka tha në konferencën për media se është e rëndësishme që të përmbahet në perspektivën e qasjes, dhe paralajmëroi se në vjeshtë lidhur me këtë do të mbahet konferencë në Parlamentin austriak.

Kontrolloni gjithashtu

Amerika dhe Bashkimi Evropian presin që më së largu sot të arrihet një marrëveshje për qetësim të situatës në veriun e Kosovës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimi Evropian presin që sot  të arrihet një marrëveshja …