BE paralajmëron Poloninë dhe Hungarinë që të pranojnë migrantët

BE paralajmëron Poloninë dhe Hungarinë që të pranojnë migrantët

Komisioni Evropian ka paralajmëruar të mërkurën Poloninë dhe Hungarinë që të pranojnë azilkërkuesit ashtu siç parasheh plani i BE-së për migrantët dhe nëse këtë kërkesë e refuzojnë qeveritë e tyre, rrezikojnë që kundër tyre të merren masa ligjore. Varshava dhe Budapesti refuzuan skemën e shpërndarjes së 160.000 migrantëve nga Italia dhe Greqia, të cilat janë pikat kryesore të arritjes nga destinacionet tjera në Bashkimin Evropian, transmeton Reuters.

Kontrolloni gjithashtu

Edi

Edi Rama: Situata në Veri të Kosovës, u provokua nga serbët pastaj nga këmbëngulja e autoriteteve për të hyrë në komuna

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, në një intervistë për BBC, duke folur për tensionet në …