KEK
Fillimi / Institucionet / LUTEN QYTETARËT RASTE KONTAKTI ME TË KONFIRMUAR ME COVID-19 TË VETËIZOLOHEN

LUTEN QYTETARËT RASTE KONTAKTI ME TË KONFIRMUAR ME COVID-19 TË VETËIZOLOHEN

Komuna e Junikut ju bënë thirrje qytetarëve të cilët kanë pasur kontakte me persona të konfirmuar me COVID-19 apo që kanë praktikuar vizita në vende ku ka raste të konfirmuara dhe kanë dyshime në kontaktet që kanë pasur ditët e fundit të vetizolohen. Të gjithë qytetarët që kanë nevojë për konsultë apo që gjendja e tyre shëndetësore të monitorohet nga stafi mjekësor mund të kontaktojnë në numrat kujdestar: 049/760-268, 044/253-228 dhe 044/236-963.

  • Respekto distancën

  • Vendos maskën

  • Pastro duart rregullisht

  • Shmang kontaktet e panevojshme, shtrëngimin e duarve

  • Vetizolohu në rast kontakti me të infektuar

  • Shfrytëzo mundësin e punës nga shtëpia

  • Kujdes po, Panik jo

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Junikut ka hapur Diskutim Publik që ka të bëjë me Planin për Menaxhimin e Mbeturinave 2020-2025

Komuna e Junikut ka hapur Diskutim Publik që ka të bëjë me Planin për Menaxhimin ...