MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Institucionet / Malisheva organizon debatin e dytë publik me qytetarë
Kryetari i Malishevës, Ragip Begaj ka folur për investimet që janë bërë gjatë kohës sa ka qeverisur gjatë mandatit të kaluar

Malisheva organizon debatin e dytë publik me qytetarë

Komuna e Malishevës organizon debatin e dytë publik me qytetarë, ky takim do të mbahet në sallën e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës së Malishevës, me datë 19.12.2019, me fillim në ora 10:00.

                                                       R E N D I  I  D I T Ë S

  1. Informimi i qytetarëve në lidhje me aktivitetet e përgjithshme, projektet e realizuara si dhe ato në realizim e sipër gjatë vitit 2019, në komunën e Malishevës.

  2. Diskutim i çështjeve të ndryshme që janë kompetencë e komunës, e që shfaqin interes për tu diskutuar nga qytetarët e komunës së Malishevës.

  3. Të ndryshme.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Jashari: Sulmi i 22 janarit ishte paralajmërim që lufta do të fillojë shpejtë

Me rastin e 22 vjetorit të sulmit të dytë të forcave serbe mbi familjen Jashari, ...