Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Institucionet / MAPL renditë komunën e Deçanit në vendin e dytë në nivel vendi

MAPL renditë komunën e Deçanit në vendin e dytë në nivel vendi

Nga Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal, u bë publikimi i “Raportit të Performancës së Komunave për vitin 2018 dhe ndarja e shpërblimeve për Komunat”. Sipas këtij Raporti, komuna e Deçanit u rendit në vendin e dytë për ofrimin e shërbimeve më të mira për qytetarët. Ky çmim është dëshmi për seriozitetin, përkushtimin dhe efikasitetin e ekzekutivit komunal në Deçanit. Kemi edhe shumë punë para vetes por jemi në rrugë të drejtë për t’u bërë shembull më i mirë i qeverisjes lokale në nivel vendi tha kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj. Më këtë rast duhet falënderuar Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal për çmimin, po ashtu, edhe ekipin që kanë punuar më përkushtim, drejtorët e drejtorive për punën e tyre dhe të gjithë akteret e kyçur për të sjellë rezultate të mira dhe për të qen sa më afër shërbimit ndaj qytetarëve.

Kontrolloni gjithashtu

Shoqata Kosovare e Fizikës organizon Garat e XXI të Fizikanëve të Rinj edhe në nivel Komunal

Drejtoria Komunale e Arsimit në Deçan, përkatësisht drejtori Bekim Vishaj me zyrtarin Ramiz Bajramaj, vizituan ...