MIT KS
Fillimi / Institucionet / Mbahet mbledhja e Komitetit për Politikë e Financa në Skenderaj

Mbahet mbledhja e Komitetit për Politikë e Financa në Skenderaj

Komiteti për Politikë e Financa në komunën e Skenderajt ka mbajtur takimin e radhës, në të cilin janë shqyrtuar pikat e rendit të ditës; propozimi – vendimi për themelimin e inkubatorit të biznesit; raporti financiar i realizimit të buxhetit Komunal, janar – mars; propozim – vendimin për të hyrë në bashkëpunim ndërkomunal me Komunat Vushtrri, Drenas dhe Obiliq, në fushën e infrastrukturës dhe fusha të tjera.

Anëtarët e Komitetit për Politikë e Financa, i kanë rekomanduar për votim Kuvendit Komunal, që do të mbahet në fund të muajit prill.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi uron qytetarët me rastin e Festës së Fiter Bajramit

Kryetari i komunës së Rahovecit Smal Latifi, me rastin e Festës së Fiter Bajramit uron ...