Mbështetja e bizneseve është prioritet i komunës së Rahovecit

Sot, kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi nënshkruan marrëveshjet e subvencionimit me 19 biznese përfituese nga thirrja e lansuar nga Drejtoria për Ekonomi, Turizëm dhe Zhvillim. Nga kjo thirrje kanë përfituar 11 biznese artizanale që menaxhohen nga gratë, 2 biznese përpunuese të ushqimit dhe 6 metalpunues. Komuna e Rahovecit është zotuar që do të vazhdojë t’i mbështesë bizneset brenda mundësive buxhetore.

May be an image of 9 people

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e radhës me drejtorë të drejtorive

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi ka mbajtur mbledhjen e radhës me drejtorë të …