Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
MIT
kek
Fillimi / Lajmet / Mbretësia e Bashkuar dhe Rusia janë përplasur lidhur më tranformimin e FSK-së në ushtri të Kosovës
Në kazermën “Adem Jashari" parakalojnë sot njësitet e FSK-së për nder të 20-vjetorit të çlirimit të vendit

Mbretësia e Bashkuar dhe Rusia janë përplasur lidhur më tranformimin e FSK-së në ushtri të Kosovës

Në mbledhjen e fundit të mbajtur nga Këshilli i Sigurimit, ambasadorja e britanike, Karen Pierce, ka ritheksuar se Kosova e ka të drejtën e ushtrisë së vet. E në lidhje me këtë deklaratë të saj, ka reaguar Ambasada e Rusisë në Londër duke thënë se Mbretësia e Bashkuar dhe vendet e tjera perëndimore injorojnë kërcënimin që përbën formimi i ushtrisë së Kosovës, ndaj serbëve të veriut. Ambasada ruse ka reaguar ndaj kësaj deklarate duke thënë se kjo ushtri përveç që përbën rrezik të drejtpërdrejtë për serbët e rrezikon edhe stabilitetin në Ballkan. Ambasadorja e Britanisë së Madhe është shprehur se nuk është e nevojshme të mbahet kaq shpesh mbledhje për Kosovën, pasi shteti po përparon drejt Evropë dhe se formimi i ushtrisë së Kosovës është vendim i drejtë.

Kontrolloni gjithashtu

AKR-ja është parti liberale, e organizuar dhe funksionuar rreth vizionit për zhvillimin ekonomik të vendit

AKR-ja është parti liberale, e organizuar dhe funksionuar rreth vizionit për zhvillimin ekonomik të vendit

Aleanca Kosova e Re është parti liberale, e organizuar dhe funksionuar rreth vizionit për zhvillimin ...