kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Njoftime / Më 17 dhjetor 2019 Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës organizon takimin letrar “Esad Mekuli”
Më 17 dhjetor 2019 Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës organizon takimin letrar “Esad Mekuli”

Më 17 dhjetor 2019 Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës organizon takimin letrar “Esad Mekuli”

Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës organizon takimin letrar “Esad Mekuli” në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë, më 17 dhjetor 2019. Në orën 12:00 bëhet hapja takimit letrar, në orën 12:15 sesioni letrar “Poradeci – poeti ynë i madh”, në orën 13:30 bëhet përurimi i veprave letrare, kurse në orën 17:00 mbahet Akademi letrare

Kontrolloni gjithashtu

Vetëvendosje bënë nderime në 38 vjetorin e rënies së tre dëshmorëve të kombit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka

Vetëvendosje bënë nderime në 38 vjetorin e rënies së dëshmorëve Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka

Në 38 vjetorin e rënies së tre dëshmorëve të kombit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe ...