MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Njoftime / Instituti Albanologjik në Prishtinë, organizon tryezë shkencore me temën “Veprimtaria shkencore dhe intelektuale e Ymer Jakës”
Instituti Albanologjik në Prishtinë, organizon tryezë shkencore me temën “Veprimtaria shkencore dhe intelektuale e Ymer Jakës”

Instituti Albanologjik në Prishtinë, organizon tryezë shkencore me temën “Veprimtaria shkencore dhe intelektuale e Ymer Jakës”

Instituti Albanologjik në Prishtinë, Dega e Letërsisë organizon tryezë shkencore me temën “Veprimtaria shkencore dhe intelektuale e Ymer Jakës” Aktiviteti mbahet më 12 dhjetor 2019 në orën 11:00 në sallën e Institutit Albanologjik.

Kontrolloni gjithashtu

Vetëvendosje bënë nderime në 38 vjetorin e rënies së tre dëshmorëve të kombit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka

Vetëvendosje bënë nderime në 38 vjetorin e rënies së dëshmorëve Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka

Në 38 vjetorin e rënies së tre dëshmorëve të kombit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe ...