Më 2 prill 2023, ora 12:00 në kinemanë ABC në Prishtinë, mbahet Akademi Përkujtimore dhe shfaqet dokumentari ”Uragan n’grykë të Kaçanikut”

Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dega në Kaçanik, njofton opinionin publik se me rastin e 10 vjetorit të ndarjes nga jeta të luftëtarit të lirisë Ejup Runjeva-Komandant ERA, të dielën më 2 prill 2023, nga ora 12:00 në kinemanë ABC në Prishtinë, mbahet Akademi Përkujtimore dhe shfaqet dokumentari ”Uragan n’grykë të Kaçanikut”. Me respekt  OVL e UÇK-së dega në Kaçanik Kryetari: Kolonel Xhabir Zharku

Kontrolloni gjithashtu

Manifestimi protestues paqësor, më 1 Qershor 2023, në Prishtinë me rastin e Ditës Botërore të Fëmijëve!

Manifestimi protestues paqësor, më 1 Qershor 2023, në Prishtinë me rastin e Ditës Botërore të Fëmijëve!

Para Teatrit Kombëtar të Prishtinës, në shenjë dhimbjeje e kujtimi të përjetshëm të 1432 fëmijëve …