Airport Adem Jashari
tv dielli
MIT
kek
Fillimi / Lajmet / Më një ceremoni Akademia e Kosovës për Siguri Publike sot shënon 20 vjetorin e themelimit të saj
Më një ceremoni Akademia e Kosovës për Siguri Publike sot shënon 20 vjetorin e themelimit të saj

Më një ceremoni Akademia e Kosovës për Siguri Publike sot shënon 20 vjetorin e themelimit të saj

Akademia e Kosovës për Siguri Publike sot shënon 20 vjetorin e themelimit. Në këtë ngjarje do të marrin pjesë ministri në detyrë i Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa, zëvendës udhëheqës i Misionit në Kosovë të OSBE-së, Kilian Wahl, menaxhere e programit të ICITAP në Kosovë, Kimberly Riffe, si dhe udhëheqës të institucioneve të sigurisë publike, drejtor të përgjithshëm të Agjencive të Sigurisë Publike. Në ceremoninë e shënimit të njëzet vjetorit të themelimit të Akademisë do të marrë pjesë edhe drejtori i parë i Akademisë atëherë Shkolla e Shërbimit Policor të Kosovës, Steve Bennett, si dhe udhëheqësit e Akademisë gjatë viteve në vijim. Më këtë rast do të ndahen mirënjohje për themeluesit dhe përkrahësit e Akademisë OSBE – Misionit në Kosovë dhe Programit të ICITAP në Kosovë, si dhe ish udhëheqësve të Akademisë. Ceremonia fillon ora 10:45 dhe mbahet në katin përdhese të Qendrës Mësimore “Steve Bennett” në AKSP, në Vushtrri.

Kontrolloni gjithashtu

Më 1 prill të vitit 1981

Më 1 prill të vitit 1981, kishte shpërthyer në Prishtinë demonstrata e tretë masive pas 11 dhe 26 marsit të po atij viti

Më 1 prill  të vitit 1981, kishte shpërthyer në Prishtinë demonstrata e tretë masive pas ...