Me rastin e 20 vjetorit të themelimit të Agjencisë Kadastrale të Kosovës, shpërndahen mirënjohje për kontribuesit

Me rastin e 20 vjetorit të themelimit të Agjencisë Kadastrale të Kosovës, shpërndahen mirënjohje për kontribuesit

Agjencia Kadastrale e Kosovës këtë vit shënon 20 vjetorin e themelimit të saj. Në mesin e aktiviteteve të parapara për të shënuar këtë përvjetor jubilar, shumica u të cilave u pamundësuan edhe nga situata e krijuar nga pandemia, ishte paraparë edhe ceremonia e shpërndarjes së mirënjohjeve për të gjithë ata që kontribuuan për themelimin dhe zhvillimin e kësaj Agjencie ndër vite. Për këtë arsye, duke respektuar masat për parandalimin e përhapjes së pandemisë dhe rekomandimet e Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Insitutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës, me datë 10 dhjetor 2020, në ambientet e hotelit “Emerald”, në prezencën e shumicës së laureatëve të këtyre mirënjohjeve, nga Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë Kadastrale të Kosovës dhe zv. Ministrja e Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit z-nja Burbuqe Bakia Deva u bë edhe ceremonia e shpërndajres së mironjohjeve.

Përmes fjalëve të rastit, edhe z. Ahmeti edhe z-nja Bakia Deva falënderuan secilin përj laureatëve për kontribunit e tyre, duke vlerësuar qoftë angazhimin profesional dhënë brenda Agjencisë qoftë për konitrbutin e dhënë prej nga jashtë Agjencisë duke qenë të përfshirë në fushën e gjeodezisë, kadastrës, pronës e gjeoinformacionit.

Ndërsa, emrat e laureatëve është si vijon:

 1. Abdurrahman Kuleta
 2. Blerim Jashari
 3. Dukagjin Venhari
 4. Enver Haliti
 5. Fadil Shehu
 6. Hajzer Bublaku
 7. Hamit Basholli
 8. Hyzri Llabjani
 9. Ilmi Zherka
 10. Ismet Kryeziu
 11. Kamer Nela
 12. Luljetë Vuthi
 13. Maxhun Hyseni
 14. Muhamet Fetaj
 15. Murat Hoxha
 16. Murat Meha
 17. Namik Nishliu
 18. Nysret Gashi
 19. Orhan Dizdari (post mortum)
 20. Përparim Ameti
 21. Qemajl Kadiri
 22. Rabit Krasniqi
 23. Shefkije Bunjaku (post mortum)
 24. Skender Tullumi
 25. Terezea Hajdaraj​

Kontrolloni gjithashtu

Milovan Drecun

Milovan Dreçun: Aktakuza kundër Thaçit dhe liderëve të tjerë të UÇK-së, rezultat i punës sonë

Milovan Dreçun, Kryetar i Komitetit Parlamentar për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, ka deklaruar se …