Më rastin e 30 Gushtit- Ditës Ndërkombëtare për Persona të Zhdukur të dielën mbahen disa aktivite

Më rastin e 30 Gushtit- Ditës Ndërkombëtare për Persona të Zhdukur të dielën mbahen disa aktivitete

Të dashur/a familjarë/e të të zhdukurve nga Krusha dhe mbarë Kosova, ju njoftoj se me rastin e shënimit të: 30 Gushtit- Dita Ndërkombëtare për Persona të Zhdukur. Të dielën në orën 16:00 dhe 19:00 mbahen dy aktivitete në fshat. Në bashkëpunim me KKAFZHK, me përkrahjen e institucioneve vendore dhe organizatave ndërkombëtare do të mbahen edhe disa aktivitete tjera në shënimin e Ditës Ndërkombëtare për Persona të Zhdukur, në përputhje me gjendjen dhe rekomandimet e institucioneve lidhur me pandeminë COVID 19.

Krahas aktiviteteve lokale, Këshilli Organizativ i KKAFZHK-së, planifikon të realizojë aktivitetet:
Më 30 gusht 2020
– në orën 11:00 – Homazhe në Poklek të Vjetër, Drenas;
– në orën 13:00 – Homazhe te ‘Përmendorja dedikuar personave të zhdukur’, përballë Kuvendit të Republikës së Kosovës, Prishtinë, si dhe përcjellja e mesazhit;
– në orën 15:00 – Homazhe në Krushë e Vogël , Prizren;
– në orën 16:00 – Vizitë në Shtëpinë Muze ‘Ukshin Hoti’ , në Krushë e Madhe, Rahovec;
-ndërsa në orën 19:00 – Homazhe në Kompleksin Memorial në Krushë të Madhe dhe ndezja e flakadanëve. (Selami Hoti)

Kontrolloni gjithashtu

Sot në orën 17:00, në varrezat e fshatit Llapushnik bëhet varrimi i nënkryetarit të Shoqatës së Invalidëve të Luftës, Ahmet Thaçi

Organizatat e dalura nga lufta e UÇK-së, dega në Drenas, ju njoftojnë se varrimi i …