leoni

Zemaj i reagon shkrimit të “Bloomberg”, ai kërkon nga qytetarët të mos i japin gjasa virusit

Zemaj i reagon shkrimit të “Bloomberg”, ai kërkon nga qytetarët të mos i japin gjasa virusit

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka reaguar pasi që media amerikane “Bloomberg” publikoi statistikat ku Kosova renditet e para në botë sa i përket numrit të vdekjeve nga koronavirusi. Me anë të një postimi ai ka thënë se kosovarët nuk duhet “t’i japin gjasa virusit. Sipas tij, nëse respektohen rregullat, do të ketë raporte për uljen e statistikave jo të mira në shtetin më të ri evropian.

Kontrolloni gjithashtu

Bahtiri: Ura e Ibrit do të hapet së shpejti dhe hapjen e saj nuk mund ta kushtëzoj askush

Ura e Ibrit, që ndanë Mitrovicën në dy pjesë, nxit pa siguri në mesin e diplomatëve dhe faktorëve ndërkombëtarë të sigurisë

Ura e Ibrit, që ndanë Mitrovicën ka ngritur shqetësime në mesin e diplomatëve dhe aktorëve …