Memli Krasniqi ndihet krenar për përurimin e Qendrës Kombëtare të Xhudos në qytetin e Pejës

Memli Krasniqi ndihet krenar për përurimin e Qendrës Kombëtare të Xhudos në qytetin e Pejës

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, ka marrë sot pjesë në përurimin e Qendrës Kombëtare të Xhudos në Pejë. Përmes një postimi, Krasniqi ka thënë se ndihet krenar që iniciativa e tij e mëhershme si ish-ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, sot është materializuar për të shërbyer si adresë e ngritjes së sportit të xhudos. “Është materializuar, për të shërbyer si adresë e ngritjes së sportit të xhudos për të rinjtë e Pejës dhe mbarë Kosovës, duke ndjekur shembullin e të Artave tona, Majlindës, Distrias dhe Norës. Ky sport ndërkombëtar që vajzat tona dhe mjeshtri Driton Kuka na e kanë bërë pjesë të historisë sonë si komb, tani e tutje do të zhvillohet në parametra të rinj e të organizuar. Prandaj duhet të punojmë e investojmë edhe më tej, për t’iu hapur atyre dritare të reja e perspektivë, që duke vënë në jetë talentin dhe shkathtësitë e tyre, jo vetëm të vazhdojnë të na bëjnë neve krenarë, por ta bëjnë Kosovën shtet të kampionëve, në lartësitë më të mëdha të sportit ndërkombëtar.”, thotë ai.

Kontrolloni gjithashtu

Don Agim Qerkini: Shqiptarët janë dëshmi e tolerancës dhe mirëqenies

Famullitari katolik Don Agim Qerkini ka vizituar Bashkësinë Islame të Kosovës nga ku ka uruar …