Ministri i Arsimit, i siguron të gjithë prindërit së në këtë vit nuk do të ketë grevë të mësimdhënësve

Ministri i Arsimit, i siguron të gjithë prindërit së në këtë vit nuk do të ketë grevë të mësimdhënësve

Ministri në detyrë i Arsimit, i Shkencës dhe i Teknologjisë, Arsim Bajrami, i ka siguruar nxënësit dhe prindërit se këtë vit nuk do të ketë grevë të mësimdhënësve. Ai ka thënë për “Epoka e re” se MASHT do të punojë ngushtë me mësimdhënësit dhe Sindikatën e Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës që të mos ndodhë asnjë grevë. Bajrami ka treguar se me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, 2017/2018, do të fillojë edhe zbatimi i plan-programit të ri, i cili, sipas tij, do ta ndërrojë qasjen në shkolla, duke ndërtuar një sistem arsimor cilësor. Ministri Bajrami ka thënë se kryeministri i ardhshëm duhet ta ketë arsimin prioritet numër një të qeverisjes.

Kontrolloni gjithashtu

Blerta Deliu-Kodra

Blerta Deliu, kritikon ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrje në fushatën zgjedhore në Maqedoninë e Veriut

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu, ka kritikuar ministren e  Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrjen e …