KEK
Fillimi / Lajmet / Ministri i MPMS-së, Skender Reçica bën të ditur se sot janë dyfishuar asistencat sociale për muajt janar, shkurt dhe mars
Ministri Reçica: Të gjitha familjet përfituese të asistencës sociale se nga nesër do të pranojnë shumën e dyfishtë të ndihmës

Ministri i MPMS-së, Skender Reçica bën të ditur se sot janë dyfishuar asistencat sociale për muajt janar, shkurt dhe mars

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ka dhënë një lajm të mirë  për përfituesit e asistencës sociale. Ministri Skender Reçica me anë të një postimi në Facebook ka thënë se me vendimin e sotëm janë dyfishuar asistencat sociale për muajt janar, shkurt dhe mars. “Gjithashtu për muajët janar, shkurt dhe mars kemi marrë vendim për rritjen e të gjitha pensioneve në vlerë prej 30 euro për secilin përfitues të skemave pensionale dhe beneficioneve të cilët përfitojnë shumën deri në 100 euro”, ka thënë Reçica.

Kontrolloni gjithashtu

Bekim Jashari: E kemi amanet që ta ruajmë shtetin tonë të cilin e krijuam falë atyre që kanë dhënë jetën për të

Bekim Jashari: E kemi amanet që ta ruajmë shtetin tonë të cilin e krijuam më sakrificën e atyre që e dhanë jetën për të

Kryetari i Skenderajit, Bekim Jashari, tha se e kemi amanet që ta ruajmë e ta ...