Ministri i Punës dhe Mirëqenies Skender Reçica ka pritur sot në takim përfaqësues të Bankës Botërore

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Skender Reçica ka pritur sot në takim përfaqësues të Bankës Botërore

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Skender Reçica ka pritur sot në takim përfaqësues të Bankës Botërore me të cilët ka diskutuar rreth Draftit të parë të raportit të këtij institucioni sa i përket rishikimit të Skemës së Ndihmës Sociale. “Gjatë takimit të sotëm me përfaqësues të Bankës Botërore diskutuam rreth Draftit të parë të raportit të Bankës Botërore sa i përket rishikimit të Skemës së Ndihmës Sociale. MPMS, në kuadër të reformave të ndërmarra për këtë vit ka marrë përsipër edhe reformën në fushën e shërbimeve sociale dhe familjare për çka në vazhdimësi jemi mbështetur edhe nga Banka Botërore. Gjatë takimit kërkova që ky bashkëpunim të vazhdojë edhe më tutje”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrja, Shvarc dhe kryetarja Osmani paralajmërojnë luftë, në rast se bashkësia ndërkombëtare nuk e ndryshon qasjen ndaj Serbisë

Ministrja, Donika Shvarc ka paralajmëruar luftë, në rast se, sipas mendimit të saj, bashkësia ndërkombëtare …