Ministri, Lutfi Zharku priti delegacionin e BERZH-it

Ministri, Lutfi Zharku priti delegacionin e BERZH-it

Ministri i Infrastrukturës, z. Lutfi Zharku, priti sot në Prishtinë delegacionin e BERZH-it, të udhëhequr nga drejtori për Ballkanin Perëndimor, z. Holger Muent. Në këtë takim u diskutua për projektet në sferën e infrastrukturës, me theks të veçantë për linjën hekurudhore 10, pastaj për rrugët hyrëse e dalëse në Prizren, Gjilan e Ferizaj, si dhe rreth rehabilitimit të rrugës Kllokot-Gjilan, për të cilat tanimë janë të nënshkruara marrëveshjet mbi huan. Vëmendje e posaçme iu kushtua edhe mundësisë së mbështetjes së autrostradës Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë, rrugës Kievë-Pejë dhe autostradës Besi-Merdarë. Ministri Zharku dhe Muent deklaruan se së shpejti pritet lidhja e marrëveshjeve të tjera që kanë për qëllim zhvillimin e rrjetit të infrastrukturës në Republikën e Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …