Airport Adem Jashari
kek
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Ministri Reçica takon kryetarin e Komunës së Prizrenit

Ministri Reçica takon kryetarin e Komunës së Prizrenit

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica priti në takim kryetarin e Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka.

Në takim u bisedua për avancim të përpjekjeve të përbashkëta që nëpërmjet projekteve konkrete, të kontribuohet në rritjen e mirëqenies së qytetarëve të Prizrenit.

Ministri Reçica tha se MPMS tashmë ka një bashkëpunim të mirëfilltë me Komunën e Prizrenit dhe ky bashkëpunim do të vazhdojë edhe më tutje.

Kontrolloni gjithashtu

Në Rahovec u mbajt debat publik për Planin e Punës së Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi për vitin 2020

Bazuar në Udhëzimin Administrativ Nr. 04/2018, për Standardet Minimale të  Konsultimit Publik në Komuna, kryetari ...