akp deri me 5 maj
MIT
valamobile
kek
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Ministria e Arsimit e vlerëson të suksesshme ecurinë pjesës së parë të provimit të Maturës shtetërore
Ministria e Arsimit bënë të ditur se 73.3% e nxënësve e kanë kaluar Provimin e Maturës Shetërore

Ministria e Arsimit e vlerëson të suksesshme ecurinë pjesës së parë të provimit të Maturës shtetërore

Ministria e Arsimit e ka vlerësuar se pjesa e parë e afatit të parë të Testit të Maturës ka përfunduar me sukses. Maturantët e rajonit të Pejës dhe Mitrovicës kanë qenë të fundit që i janë nënshtruar Testit të Maturës Shtetërore 2018 (pjesa e parë e afatit të parë), i cili këtë vit për herë të parë është mbajtur përgjatë katër ditëve në gjithë Kosovën, thekson Divizioni për komunikim publik i MASHT-it. Në ditën e fundit, pra në rajonin e Pejës dhe Mitrovicës, sipas raporteve nga terreni, procesi i testimit ka shkuar shumë mirë dhe sipas planifikimit. Ndërsa, gjatë kësaj dite, numri i nxënësve që u janë gjetur telefona mobil ka qenë shumë i vogël. Gjatë katër ditëve të pjesës së parë të Testit të Maturës nuk është evidentuar ndonjë parregullsi që do të bënte testin të pavlershëm. Pjesa e dytë e afatit të parë do të mbahet me datat 5, 6, 7 dhe 8 qershor 2018.

Kontrolloni gjithashtu

Të premten në Drenoc të Rahovecit shënohet 21 vjetori i daljes se parë publike të UÇK-së në Zonën Operative të Pashtrikut

Të premten në Rahovec shënohet 21 vjetori i daljes se parë publike të UÇK-së në Zonën Operative të Pashtrikut

Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Rahovec bënë të ditur ...