mbpzhr 2018
kek baneri
valamobile
Fillimi / Lajmet / Ministria e Infrastrukturës bënë me dije se përkohësisht do të mbyllet rruga nacionale Kaçanik – Hani i Elezit
Ministria e Infrastrukturës bënë me dije se përkohësisht do të mbyllet rruga nacionale Kaçanik – Hani i Elezit

Ministria e Infrastrukturës bënë me dije se përkohësisht do të mbyllet rruga nacionale Kaçanik – Hani i Elezit

Ministria e Infrastrukturës nëpërmjet një njoftimi për media ka bërë me dije se përkohësisht do të mbyllet rruga nacionale N2 (Kaçanik – Hani i Elezit). Mbyllja e kësaj rruge është bërë për shkak të vendosjes së trarëve në urën 407. “Për sigurinë publike është e nevojshme mbyllja e rrugës nacionale N2 (Kaçanik – Hani i Elezit) sipas datave dhe orareve të mëposhtme: E premte (7 dhjetor) mbyllje e pjesërishme 09:00 – 12:00 dhe 14:00 – 17:00. E shtunë (8 dhjetor) mbyllje ditore nga 07:00 – 17:00. Kërkojmë mirëkuptim nga ana e pjesëmarrësve në komunikacion!”, është thënë në njoftimin e Ministrisë së Infrastrukturës.

Kontrolloni gjithashtu

Pëllumb Xhufi

Pëllumb Xhufi: Edi Rama në formë të papërshtatshme, provokative e jo serioze është duke i trajtuar studentët

Historiani dhe analisti i mirënjohur Pëllumb Xhufi  konsideron se kryeministri Edi Rama i mëshon gjithnjë ...