kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Ministrja Zivic premton mbështetje për Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë

Ministrja Zivic premton mbështetje për Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë

Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, ka mbajtur një takim me ushtruesin e detyrës së Kryeshefit të Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, Ekrem Gjokaj, ku me këtë rast është njoftuar për së afërmi me punën dhe aktivitetet e kësaj agjencie, e cila funksionon në kuadër të ministrisë. Gjatë këtij takimi, ministrja Zivic, ka shprehur gatishmërinë e saj për bashkëpunim të mëtejmë, gjithmonë duke pasur në fokus zhvillimin e bujqësisë dhe fermerin si përfitues kryesor. Ajo ka theksuar se gjatë mandatit të saj do të japë mbështetjen për të realizuar programet mbështetëse për fermerët, si atë të Pagesave Direkte ashtu edhe atë të Granteve Investive, në përputhje me dokumentet strategjike, të cilat tashmë i ka në dispozicion ministria. Në anën tjetër, u.d i Kryeshefit Ekzekutiv të AZHB-së, Ekrem Gjokaj, ka falënderuar ministren për bashkëpunim dhe ka potencuar që do të angazhohen më gjithë kapacitetet për realizimin sa më efikas të programeve mbështetëse të MBPZHR-së.

Kontrolloni gjithashtu

Përfundimin e këtij viti komuna e Deçanit, e përmbyll më një gjendje të sigurisë të qetë pa raste për tu veçuar

Në Komunën e Deçanit u mbajt mbledhja e katërt e KKSB-së për vitin 2019 (Këshilli ...