Fillimi / Lajmet / Mishetiq: Janë 102 nga rreth 200 dëshmitarë, për të cilët nuk kemi asnjë informacion dhe nuk dimë kush janë ata
Luka Misetic

Mishetiq: Janë 102 nga rreth 200 dëshmitarë, për të cilët nuk kemi asnjë informacion dhe nuk dimë kush janë ata

Avokati i Hashim Thaçit, Lluka Mishetiq, ka deklaruar sot në Gjykatën e Hagës  se mbrojtja e ish-krerëve të UÇK-së nuk i ka të gjithë informacionet e nevojshme. Në konferencën e gjashtë statusore, ai ka thënë se mbrojtja po kërkon informacione, veçanërisht për dëshmitarët që ka prezantuar prokuroria. Ne po kërkojmë materiale të cilat ne mund t’i kategorizojmë, kur të kemi të gjitha dëshmitë. Ne do të kategorizojmë se çfarë na duhet për të prioritizuar për hetimet tona. Po, ka pasur volum të madh të materialeve që janë nxjerrë, por shumica e këtyre materialeve nuk mund të jetë e rëndësishme për të gjithë të akuzuarit. Nxjerrja e dokumenteve në letër nuk e ndihmon mbrojtjen, nuk ne nuk e kemi të gjithë informacionin. Në këtë fazë, janë 102 nga rreth 200 dëshmitarë, për të cilët nuk kemi asnjë informacion”, ka deklaruar Mishetiq.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Rritja e infektimeve dhe rasteve të vdekjes nga virusi korona ishte e befasishme dhe e paparashikuar

Kryeministri, Kurti, pranon ta përfaqësojë kosovën me fusnotë, në takim me Këshillin e Stabilizim-Asociimit mes BE-së e Kosovës

Kryeministri, Albin  Kurti ka pranuar ta  përfaqësojë Kosovën me fusnotë në takimin e Këshillit të ...