vala – old
driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / Monumentit të Skënderbeut i shtohet flamuri kombëtar dhe harta e Shqipërisë së Bashkuar
Monumentit të Skënderbeut i shtohet flamuri kombëtar dhe harta e Shqipërisë së Bashkuar

Monumentit të Skënderbeut i shtohet flamuri kombëtar dhe harta e Shqipërisë së Bashkuar

Sot përfundon projekti i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar për rregullimin e Monumentit të Gjergj Kastriotit në Prishtinë. Përveç rregullimit të shkronjave të monumentit, po ashtu do të shtohen edhe dy elemente tjera kombëtare, të cilat i kanë munguar deri sot monumentit të kryeheroit kombëtar, flamuri kombëtar dhe harta e Shqipërisë së Bashkuar. Sot do të bëhen të ditur edhe emrat e anëtarëve të LSHB-së, që ndihmuan këtë aksion.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri Hamza ka pritur sot në takim ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë Ruairi O'Connel

Ministri Hamza ka pritur sot në takim ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë Ruairi O’Connel

Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar ...