Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Isa Mustafa: Ata që rrezikuan marrëdhëniet me SHBA-në, nuk kanë legjitimitet të flasin dhe veprojnë në emër të Kosovës
Mustafa: Dita Ndërkombëtare e të Zhdukurve dhe për Kosovën ende është plagë e rëndë tash e dy dekada

Isa Mustafa: Ata që rrezikuan marrëdhëniet me SHBA-në, nuk kanë legjitimitet të flasin dhe veprojnë në emër të Kosovës

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa e ka kritikuar sërish ish-partneren e koalicionit qeverisës, Vetëvendosjen, të cilën më parë e kishte akuzuar për “prishje të raporteve me SHBA-në”, duke thënë se “ata që rrezikuan marrëdhëniet me SHBA-në, nuk kanë legjitimitet të flasin dhe veprojnë në emër të shtetit të Kosovës”. Përmes një statusi në rrjetin social, Mustafa shkruan se partia e tij është e përkushtuar në ruajtjen e raporteve me BE-në. “LDK-ja i beson BE-së, sepse e konsideron shtëpi të veten politike, demokratike dhe ekonomike. Jo se BE-ja është e përkryer”, shkruan ai. Sipas tij LDK ka besim të palëkundur në partneritetin e përhershëm me SHBA-të, si aleat strategjik i saj.

Kontrolloni gjithashtu

Hani i Elezit përfitues i projektit "Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Hani i Elezit përfitues i projektit “Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Nën organizimin e projektit të ekipeve të Gazi Babës dhe Hanit te Elezit është mbajtur ...