Ndahet nga jeta Mujë Mala nga Kopiliqi i Poshtëm i Skenderajt i cili gjatë luftës bluante miell pë t'u siguruar bukë

Ndahet nga jeta Mujë Mala nga Kopiliqi i Poshtëm i Skenderajt i cili gjatë luftës bluante miell pë t’u siguruar bukë të zhvendosurve

Në mëngjesin e sotëm ka ndërruar jetë Mujë Mala nga Kopiliqi i Poshtëm i Skenderajt, i cili gjatë luftës ishte pronar i “Mullirit të Malës” që falë angazhimit të tij 50.000 të zhvendosurve nga zonat e luftës u sigurojë ushqim të pandërprerë. “Ai punonte 7 ditë në javë dhe 24 orë për të siguruar miell, edhe pse shteti beri pak për të e punën e tij. Ne bashkëfshataret gjithmonë do ta kujtojmë me nder e respekt. Pusho i qetë Mujë i paharruar kujtimi për ty”, ka shkruar në njoftimin e tij ish-ushtari i UÇK-së, Zenel Shala.

Kontrolloni gjithashtu

Malisheva po shënon 17 Shkurtin me mbledhje solemne dhe duke i kujtuar të gjithë ata që kontribuuan për pavarësi

Me aktivitete të ndryshme, Komuna e Malishevës po e shënon 17 Shkurtin-Ditën e Shpalljes së …