Brickos

Ministria e Punëve të Brendshme i apelon qytetarët për kujdes gjatë përdorimit të fishekzjarrëve

MPB ende nuk e shfuqizon vendimin e para një muaji në lidhje me lëshimin e lejeqëndrimit për të huaj

Ministria e Punëve të Brendshme ende nuk ka shfuqizuar vendimin e para një muaji në lidhje me lëshimin e lejeqëndrimit për të huaj. Sipas ministrisë, nuk do të ketë penalizime për qytetarët e huaj që jetojnë në Kosovë, në rast të skadimit të afatit të këtij dokumenti. Ministri Veliu, më 6 korrik të këtij viti ka marrë vendimin për shtyrje dhe pezullim të afateve në procedurë administrative dhe vazhdim të leje dhe licensave.

Kontrolloni gjithashtu

Britania e Madhe: Kosova e Serbia duhet të jenë të përfshira në mënyrë konstruktive në dialogun e ndërmjetësuar nga BE-ja

Sigurimi i pavarësisë dhe sovranitetit të Kosovës ishte tema e diskutuar në seancën e fundit …