Faton Klinaku

Faton Klinaku: Të gjitha ligjet e miratuara në favor të ish-pjesëtarëve të UÇK-së, ambasadat i kanë kundërshtuar

Sekretari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Faton Klinaku ka thënë se UÇK-ja ka bërë shtetin dhe sipas tij shteti ka obligim t’i mbrojë ish-ushtarët e UÇK-së. Ai ka theksuar se Ligji për mbrojtjen e vlerave të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës nuk i pengon dëshmitarët pasi sipas tij Gjykata Speciale është e formuar nga Kosova. Klinaku potencon se kanë hasur shumë vështirësi për të gjitha ligjet që janë miratuar në favor të ish-pjesëtarëve të UÇK-së që nga viti 2000, ambasadat i kanë kundërshtuar.

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj

Ramush Haradinaj pretendon se Albin Kurti është rekrutuar nga Serbia gjatë kohës që ishte në burg, në Serbi

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka akuzuar kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti, se i është …