Ndahet nga jeta pas një sëmundje të rëndë, Habib Qeriqi nga Krojmiri i Lypjanit

Ndahet nga jeta pas një sëmundje të rëndë, Habib Qeriqi nga Krojmiri i Lypjanit

Ndahet nga jeta pas një sëmundje të rëndë, Habib Qeriqi nga Krojmiri i Lypjanit. Për të ishin kërkuar para dhe ishte dërguar në Turqi ku dhe i ndjeri ishte operuar. Varrimi i të ndjerit bëhet sot me 17 janar 2020 pas faljes së namazit të xhumasë në orën 13:00 në varrezat e fshatit Krojmir.

Kontrolloni gjithashtu

Tre serbë të Kosovës janë arrestuar nga Policia, pasi dyshohen se kanë kryer veprën penale: Krime lufte kundër popullatës civile

Tre serbë të Kosovës  janë arrestuar nga Policia, pasi dyshohen se kanë kryer veprën penale …