Ndahet nga jeta Muharrem Demiraj, babai i dëshmorit të kombit Adem Muharrem Demiraj nga Pasoma

Ndahet nga jeta Muharrem Demiraj, babai i dëshmorit të kombit Adem Muharrem Demiraj nga Pasoma

Njoftohen të gjitha familjet e dëshmorëve, invalidëve, e veteranëve të UÇK-së, si dhe mbarë qytetarët se  me datën 16 janar 2020 pas një sëmundje në moshën 75 vjeçare ka ndërruar jetë Muharrem Behram Demiraj nga Pasoma e Vushtrrisë. Baba i dëshmorit të UÇK-së Adem Muharrem Demiraj. Varrimi i tij bëhet sot me datën 17 janar 2020 në orën 13:00 në varrezat e fshatit Pasomë.

Kontrolloni gjithashtu

Tre serbë të Kosovës janë arrestuar nga Policia, pasi dyshohen se kanë kryer veprën penale: Krime lufte kundër popullatës civile

Tre serbë të Kosovës  janë arrestuar nga Policia, pasi dyshohen se kanë kryer veprën penale …