Më 18 janar 2020 në Malishevë mbahet Akademi përkujtimore në 1 vjetorin e ndarjes nga jeta të luftëtarit të UÇK-së, Fehmi Kryeziu

Më 18 janar 2020 në Malishevë mbahet Akademi përkujtimore në 1 vjetorin e ndarjes nga jeta të luftëtarit të UÇK-së, Fehmi Kryeziu

Tri organizatat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Organizata e Veteranëve, e Invalidëve dhe e Familjeve të Dëshmorëve të UÇK-së, më datën 18 janar 2020, në orën 13.00, në Qendrën e Kulturës “Tahir Sinani” në Malishevë, në njëvjetorin e vdekjes së luftëtarit të UÇK-së, Fehmi Daut Kryeziu, organizojnë Akademinë përkujtimore për veprimtarinë atdhetare dhe ushtarake të tij. Më këtë rast do të përurohet filmi dokumentar kushtuar atij.

Kontrolloni gjithashtu

Sot në orën 17:00, në varrezat e fshatit Llapushnik bëhet varrimi i nënkryetarit të Shoqatës së Invalidëve të Luftës, Ahmet Thaçi

Organizatat e dalura nga lufta e UÇK-së, dega në Drenas, ju njoftojnë se varrimi i …