Ndërron jetë veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe mësimdhësi, Musa Derguti nga Rezalla e Drenicës

Ka ndërruar jetë njëri prej ushtarëve të parë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Drenicë, Musa Derguti nga Rezalla. Lajmin për vdekjen e tij e kanë konfirmuar të afërmit e Dergutit dhe bashkëluftëtarë e tij. Ai përveç që ishte njëri prej ushtarëve të parë të UÇK-së në zonën e Drenicës ai pas luftë këtij qyteti i shërbeu edhe si asamblist në Kuvendin Komunal të Skenderajt, mësimdhënës dhe drejtor shkolle.

Kontrolloni gjithashtu

Shqipëria

Vetëm gjatë muajit maj 2022 Shqipëria është vizituar nga 1 milionë e 667 mijë e 691 turistë të huaj

Shqipëria me bukuritë e saj natyrore, historike dhe kulturore është kthyer vitet e fundit në …