Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Ndërmarrja Komunale ,,Higjiena” do të shtoi aktivitetin qe ta ruaj ambientin

Ndërmarrja Komunale ,,Higjiena” do të shtoi aktivitetin qe ta ruaj ambientin

Drejtori i Ndërmarrjes Lokale Publike ” Higjiena”, Kastriot Hulaj, me bashkëpuntorë takoj kryetarët e fshatrave të komunës së Deçanit. Në këtë takim drejtori Hulaj njoftoi fillimisht kryetarët për aktivitetet e bëra deri më tash, po ashtu i njoftoj që ndërmarrja ka bërë një plan operativ të aktiviteteve për largimin e mbeturinave dhe mbjelljen e disa drunjëve dekorativ në të gjitha fshatrat e komunës së Deçanit. Në këtë takim u dakorduan që një ditë të jetë aksioni në një fshat të caktuar, në koordinim me kryetarin dhe banorët e atij fshati. Për secilin aktivitet do të njoftohen të gjithë banorët nga ndërmarrrja. Në fund kryetarët e falënderuan dhe e përgëzuan drejtorin dhe të gjithë punëtorët e ndërmarrjes, “Higjiena”, komunën e Deçanit dhe kryetarin Bashkim Ramosaj për këtë iniciativë të qëlluar. Vetëm të bashkuar dhe të përkushtuar mund ta mbajmë vendin tonë të pastër.

Kontrolloni gjithashtu

Ka nisur asfaltimi i segmentit rrugor me gjatësi rreth 6 kilometra në fshatin Aqarevë

Ka nisur asfaltimi i segmentit rrugor me gjatësi rreth 6 kilometra në fshatin Aqarevë të ...