leoni

Ndërron jetë zyrtari policor i Kosovës nga Peja, Ali Çelaj, pasi ishte infektuar me virusin korona

Ndërron jetë zyrtari policor i Kosovës nga Peja, Ali Çelaj, pasi ishte infektuar me virusin korona

Ka vdekur zyrtari policor i Kosovës me prejardhje nga Peja, Ali Çelaj. Lajmi është bërë i ditur përmes një njoftimi në rrjetin social. Sipas njoftimit, Çelaj ka qenë i infektuar me virusin Covid-19. Edhe disa policë të tjerë kanë vdekur gjatë javëve të kaluara nga koronavirusi në vend. Gjithsej 498 persona kanë humbur jetën nga Covid-19 në Kosovë deri më tani. Me koronavirus janë infektuar 12.981 persona, ndërsa janë shëruar 9.085 veta.

Kontrolloni gjithashtu

“Vatra“

Federata PanShqiptare “Vatra” në Amerikë: Kryetari Elmi Berisha dhe dr. Pashko Camaj, dhuruan 1.000 USD për “Kuvendin e Madh të Ulqinit” të 29 prillit 2023

1. “Kuvendi i Madh i Ulqinit”, Kuvend PanShqiptar-NdërBallkanik-EuroAtlantik, me tematikë: “Për Zhvillimet dhe Integrimet PanShqiptare …