KEK
Fillimi / Njoftime / Në Deçan, promovohet libri; ,,Resurset Malore te Deçanit dhe Turizmi’’ i autorit Adem Lushaj
Adem Lushaj

Në Deçan, promovohet libri; ,,Resurset Malore te Deçanit dhe Turizmi’’ i autorit Adem Lushaj

Më 30 tetor 2019, ditë e merkurë në ora 14:00, në Sallën e Asamblesë Komunale  në Deçan, promovohet libri ,,Resurset Malore të Deçanit dhe Turizmi’’ (Monografi) e Prof. Adem Lushajt. Promovimi i monografisë   bëhet  nën përkujdesjen e kryetarit të Komunës, Bashkim Ramosaj, ku të pranishëm do të jenë personalitete të fushës së kulturës dhe artit, ambasadorë,  recensentët dhe botuesit të Monografisë, dashamir të fjalës së shkruar , njohës të fushës  së turizmit etj.

Kontrolloni gjithashtu

Ajet Godeni ( pas vdekjes ) dekorohet nga Presidenti i Republikës së Kosovës me urdhrin “ Hasan Prishtina “

Ajet Godeni ( pas vdekjes ) dekorohet nga Presidenti i Republikës së Kosovës me urdhrin “ Hasan Prishtina “

 Ajet Godeni jatak besnik i Lëvizjes Nacional Demokratike Shqiptare Ndër ata pak jatakë, që i ...