akp deri me 4 nentor
vipa
Fillimi / Lajmet / Në Kaçanik mbahet akademi përkujtimore për komandantin Agim Bajramin dhe dy bashkëluftëtarët e tij
Në Kaçanik mbahet akademi përkujtimore për komandantin Agim Bajramin dhe dy bashkëluftëtarët e tij

Në Kaçanik mbahet akademi përkujtimore për komandantin Agim Bajramin dhe dy bashkëluftëtarët e tij

Komuna e Kaçanikut, shënon sot 20 vjetorin e Ditës së Dëshmorëve të Brigadës 162 “Agim Bajrami”. Komandanti Agim Bajrami dhe bashkëluftëtarët e tij Besnik Begunca dhe Xheladin Kurtaj, ranë heroikisht në luftën e fundit në Kosovë. Ata, do të kujtohen sot në një akademi përkujtimore e cila do të mbahet në pallatin e kulturës “Xheladin Kurtaj” në Kaçanik. Përveç kësaj kjo komunë do të bëjë zbulimin edhe të shtatores së dëshmorit Avdyl Durës si dhe do përkujtoj edhe bashkëluftëtarët e tij Ramë Beka dhe të tjerët.

Kontrolloni gjithashtu

Një shkizmë e re dhe e pariparueshme për kreun e Ortodoksisë

Një shkizmë e re dhe e pariparueshme për kreun e Ortodoksisë

Me qëllim për t’i mbajtur nën diktat fetar të gjithë krishterët ortodoksë,  Kisha Ortodokse Ruse, ...