KEK
Fillimi / Lajmet / Në Kazermën ,,Adem Jashari“ në Prishtinë sot u mbajt ceremonia e përmbylljes së vitit të dytë të tranzicionit të FSK-së.
Në Kazermën ,,Adem Jashari“ në Prishtinë sot u mbajt ceremonia e përmbylljes së vitit të dytë të tranzicionit të FSK-së.

Në Kazermën ,,Adem Jashari“ në Prishtinë sot u mbajt ceremonia e përmbylljes së vitit të dytë të tranzicionit të FSK-së.

Në Kazermën ,,Adem Jashari“ në Prishtinë sot u mbajt  ceremonia e përmbylljes së vitit të dytë të tranzicionit të FSK-së. Në këtë ceremoni morën pjesë ministri i Mbrojtjes, z. Anton Quni, komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama, drejtori i NALT-it, gjenerali Frank Best, gjeneralë dhe oficerë të lartë të FSK-së, zyrtarë të Ministrisë së Mbrojtjes, përfaqësues të NALT-it, atashe dhe këshilltarë ushtarak ndërkombëtar. Në fjalën e tij, ministri Quni, pasi përshëndeti të pranishmit dhe uroi për sukseset e arritura gjatë realizimit të planit dyvjeçar të tranzicionit të FSK-së, tha: „ Sot shënojmë 2 vjetorin e lansimit të Planit Gjithëpërfshirës të Tranzicionit të Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-së, andaj ndjehem krenar dhe i privilegjuar, që si Ministër i Mbrojtjes të konstatoj se përgjatë kësaj periudhe kemi arritur që të realizojmë pjesën më të madhe të aktiviteteve për këtë periudhë planifikuese, e në disa fusha e komponentë, edhe t’i tejkalojmë ato, tha ministri Anton Çuni.

Kontrolloni gjithashtu

Bekim Jashari: E kemi amanet që ta ruajmë shtetin tonë të cilin e krijuam falë atyre që kanë dhënë jetën për të

Bekim Jashari: E kemi amanet që ta ruajmë shtetin tonë të cilin e krijuam më sakrificën e atyre që e dhanë jetën për të

Kryetari i Skenderajit, Bekim Jashari, tha se e kemi amanet që ta ruajmë e ta ...