Në Kompleksin e Dëshmorëve në Gllogjan sot nderohet eprori i UÇK-së Selman Kuçi

Në Kompleksin e Dëshmorëve në Gllogjan sot nderohet eprori i UÇK-së Selman Kuçi

Njoftohen familjet e dëshmorëve, invalidët dhe veteranët e luftës së UÇK-së, se sot me 18 qershor 2019 mbahen homazhe për eprorin e UÇK-së Selman Kuçi. Nderimet bëhen në orën 11:00 – në Kompleksin e Dëshmorëve në Gllogjan. Pjesëmarrja juaj nderon gjakun e dëshmorëve dhe luftën e drejtë të UÇK-së!

Kontrolloni gjithashtu

Arrestohet një i dyshuar për përdorim të armës apo mjetit të rrezikshëm

Me datën 22.05.2024 rreth orës 22:55, Stacioni Policor në Gjakovë pasi kishte pranuar informatë për …