leoni

Në moshën 41-vjeçare ka ndërruar jetë veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Driton Hajdari

Në moshën 41-vjeçare ka  ndërruar jetë veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Driton Hajdari. I ndjeri ka lindur në vitin 1980. Ka qenë luftëtar i lirisë, në radhët e Zonës Operative të Llapit, në Brigadën 153. Varrimi i trupit të veteranit Driton Hajdari bëhet sot,  në orën 14.00, në Varrezat e Dëshmorëve, në lagjen Velania, në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Më 16 korrik 2024,në orë 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës se Deçanit, përkujtohet prof. dr. Sylë Tahirsylaj

Në emër të Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan dhe në …